Suur-Savon Autokoulussa opetamme ajamaan autolla aidoissa liikennetilanteissa. Pimeänajon voit suorittaa meidän omalla simulaattorillamme, jolla voit myös edullisesti harjoitella muutakin ajamista. Liukasajon ajamme oikealla ajoharjoitteluradalla Juvalla tai halutessasi voit suorittaa sen myös simulaattorilla.

Ammattimaisen opetuksen lisäksi kurssiin kuuluu oppimateriaalit sekä tunnukset monipuoliseen teoriaharjoitteluun eAutokouluun.

Opetusautoina on Volkswagenin Golf, Passat sekä uusin automme T-Roc, sillä voit kokeilla mm. mukautuvaa vakionopeussäädintä ja kaista-ajoavustinta!

Golf TSI on erittäin nykyaikainen, taloudellinen ja ympäristöystävällinen bensaturbo, jossa on mm. kuusi vaihdetta, yksitoista turvatyynyä ja esp-luistonestojärjestelmä.

Pakollisen ajokorttiopetuksen määrät muuttuivat 1.7.2018 alkaen.

B-kurssi (henkilöauto) :

  • 4 tunnin teoriakoulutus liikenteen perusteista ( tätä ei tarvitse käydä, jos sinulla on aiempi ajokortti ja silloin kurssi voidaan aloittaa ajotunnilla)
  • ajo-opetusta vähintään 10 tuntia
  • riskientunnistamiskoulutus 4 oppituntia ja 4 ajotuntia suoritetaan ennen ajokoetta, tämä korvaa aiemman syventävän vaiheen kurssin.

Jos sait ajokortin ennen 1.7.2018 ja jatkokurssi on vielä käymättä, suorita riskientunnistaminen viimeistään kahden vuoden kuluessa ajokortin myöntämispäivästä.

Ilmoittaudu ja otamme sinuun yhteyttä: https://suur-savonautokoulu.eautokoulu.fi/fi