Ilmoittaudu ja otamme sinuun yhteyttä: https://suur-savonautokoulu.eautokoulu.fi/fi

Suur-Savon Autokoulussa opetamme ajamaan autolla aidoissa liikennetilanteissa. Pimeäajon voit suorittaa meidän omalla simulaattorillamme, jolla voit myös edullisesti harjoitella muutakin ajamista.

Opetusautoina on Volkswagenin Golf, Passat sekä uusin automme T-Roc, sillä voit kokeilla mm. mukautuvaa vakionopeussäädintä ja kaista-ajoavustinta!

Golf TSI on erittäin nykyaikainen, taloudellinen ja ympäristöystävällinen bensaturbo, jossa on mm. kuusi vaihdetta, yksitoista turvatyynyä ja esp-luistonestojärjestelmä.

Kurssi on mahdollista suorittaa myös automaattivaihteisella henkilöautolla.

B-kurssi (henkilöauto) :

  • 4 tunnin teoriakoulutus liikenteen perusteista tilavassa luokassamme tai etänä ( tätä ei tarvitse käydä, jos sinulla on aiempi ajokortti ja silloin kurssi voidaan aloittaa ajotunnilla)
  • ajo-opetusta vähintään 10 tuntia
  • riskientunnistamiskoulutus 4 oppituntia ja 4 ajotuntia suoritetaan ennen ajokoetta, tämä korvaa aiemman syventävän vaiheen kurssin.

Jos sait ajokortin ennen 1.7.2018 ja jatkokurssi on vielä käymättä, suorita riskientunnistaminen viimeistään kahden vuoden kuluessa ajokortin myöntämispäivästä, niin ajo-oikeutesi jatkuu.